ODMORITE SE
NA MADRACIMA
prvoklasne
kvalitete

VIŠE

BASIC SAN

REDOVITO OKRETATI

SGN MATIC

BASIC SAN madrac sastoji se od kompaktne ploče, ekološki prihvatljive pjene koja se proizvodi uz pomoć vode, bez upotrebe kloroflorougljika koji oštećuje ozonski omotač, a posebna struktura otvorenih pora daje ovoj pjeni dobru elastičnost i udobnost. Visoka prozračnost ove pjene omogućuje dobru propusnost prema okolini i odličnu termoregulaciju te se tako madrac održava suhim i smanjuje se mogućnost pojave grinja i bakterija.

Visina madraca: 16 cm
Navlaka: antibakterijska, zadovoljava zahtjeve Oeko-Tex® Standarda 100, prošivena silikoniziranim PES Vlaknima
Sastav tkanine: +/- 120 g/m2, +/-35%PP/65%PES, FR Standard: BS 7177-1996, Test EN 597-1, 597-2
Jezgra: poliuretanska PU pjena kvalitete 25 kg/m3, ravna ploča
Tvrdoća: F1 mekani

SANOSAN HR

7 ZONA

SGN MATIC

PERIVA NAVLAKA

ZATVARAC

REDOVITO OKRETATI

Madrac čiju jezgru čini kombinacija HR i PU pjene. Kombinacija dviju različitih tvrdoća pjene daje madracu SANOSAN takva svojstva da u njemu dobijemo dvije različite tvrdoće spavanja: tvrđu stranu gdje je HR pjena i mekšu gdje se nalazi profilirana PU pjena. Poseban reljefni oblik površine ove pjene omogućava primjereno podupiranje svakog dijela tijela i ugodan i zdrav san.

Visina madraca: 20 cm
Navlaka: pletivo tkanina, zadovoljava zahtjeve Oeko-Tex® Standarda 100, prošivena silikoniziranom PES vatom i triko tkaninom. Navlaka je s četverostranim zatvaračem, razdvojiva na dvije plohe i periva na 40°C
Sastav tkanine: 300 gr/m2, 100% PES
Jezgra: kombinacija HR pjene visine 14 cm gustoće 37 kg/m3, tvrdoća 44 N i Pu pjene 25 kg/m3 visine 5 cm. Jezgra madraca obučena je u triko navlaku. Dostupna je i druga verzija gdje je podloga PU pjena 30 kg/m3 ravna ploča i profilirana Pu pjena 25 kg/m3.
Tvrdoća: F2 - tvrđi

FLEXI

REDOVITO OKRETATI

ZATVARAČ

PERIVA NAVLAKA

5 ZONA

SGN MATIC

5 zonski madrac od HR hladnolijevane pjene je madrac čiju jezgru sačinjava HR pjena tako profilirana da tvori madrac s pet zona, a zahvaljujući odzračnicima ima i veliku provodljivost i prozračnost vlakana te osigurava brzu apsorpciju vlage.

Visina madraca: 18 cm
Navlaka: Antibakterijska dvoslojna, zadovoljava zahtjeve Oeko-Tex® Standarda 100, prošivena silikoniziranim PES vlaknima i triko tkaninom. Navlaka četverostrana razdvojiva na dvije plohe i periva na 40°C. Jezgra madraca obučena je u triko navlaku.
Sastav tkanine: 100% PES, 275 gr/m3
Gustoća: 30 kg/m3, tvrdoća 36 N
Tvrdoća: F1 mekaniji

ORTOPEDICAL

7 ZONA

SGN MATIC

PERIVA NAVLAKA

REDOVITO OKRETATI

ANTIBAKTERIJSKA NAVLAKA

Je 7 zonski madrac od HR visokoelastične pjene profiliran na poseban način kako bi se što bolje prilagodio položaju tijela kod spavanja. Na taj način dobivena je kombinacija koja na idealan način podupire tijelo tijekom spavanja. Uslijed toga tijelo se može opustiti i odmoriti pa ovaj madrac ima i antidekubitalne karakteristike te se preporuča osobama koje imaju problema s kralježnicom.

Visina madraca: 20 cm
Navlaka: pletivo tkanina, zadovoljava zahtjeve Oeko-Tex® Standarda 100, prošivena silikoniziranom PES vatom i triko tkaninom. Navlaka je s četverostranim zatvaračem, razdvojiva na dvije plohe i periva na 40°C
Sastav tkanine: 300 gr/m2, 100% PES
Jezgra: Z zonska profilirana HR pjena, gustoće 35 kg/m3, tvrdoće 36 N. Jezgra madraca obučena je u triko navlaku. Dostupna je i druga verzija gdje je podloga PU pjena 30 kg/m3 ravna ploča i profilirana Pu pjena 25 kg/m3.
Tvrdoća: F2 - tvrđi
Radi bolje prozračnosti na rubove madraca ušivena je 3-mesh traka.

MEMORY SAN HR

REDOVITO OKRETATI

PERIVA NAVLAKA

ZATVARAČ

ANTIBAKTERIJSKA NAVLAKA

Izrađen je od idealne kombinacije dvije vrste pjene: HR (High Resilient) pjene i Visco-elastične „memory“ pjene. Takvim sastavom različitih pjena na madracu je postignuta maksimalna udobnost i kvaliteta što svrstava madrac MEMORY SAN u jedan od najkvalitetnijih PAVIĆ PLAST madraca. Spavajući ne madracu iz ove linije, imate osjećaj da spavate na oblacima jer se težina tijela efikasno rasporedi i niti jedan dio tijela ne ostane bez kontakta s pjenom. Važno je napomenuti da su prvi puta ovu vrstu memorijske pjene poznatiju i kao „memory foam“ koristili za potrebe NASA-inih programa kako bi putnicima osigurali izuzetnu udobnost pri dalekim putovanjima.

Visina madraca: 21 cm
Navlaka: antibakterijska tkanina, prošivena PES vatom 250 gr/m3, navlaka je sa četverostranim zatvaračem razdvojiva na dvije plohe, periva na 40°C
Sastav tkanine: 275 gr/m2, 41% viskozna vlakna, 59% pes
Jezgra: kombinacija HR pjene visine 14 cm, gustoće 37 kg, tvrdoće 44 N i memorijske pjene gustoće 50 kg/m3, visine 5 cm
Tvrdoća: F1/F2
3 mesh umetci za bolje prozračivanje madraca. Postoji mogućnost izrade madraca i sa 7cm memorijske pjene

MEMORY SAN PU
ZA OPREAMNJE VAŠIH TURISTIČKIH OBJEKATA

PERIVA NAVLAKA

ZATVARAČ

SGN MATIC

REDOVITO OKRETATI

MEMORY SAN PU je madrac u kojem je pronađena idealna kombinacija PU pjene i memorijske pjene. Ovaj madrac nudi najbolji omjer cijene i kvalitete te je u svojem rangu najbolji izbor za kupovinu. Često se koristi za opremanje soba za mlade kao i za opremanje turističkih objekata gdje se gostu želi ponuditi bolja usluga smještaja.

Visina madraca: 18cm
Navlaka: tkanina 180 gr/m2 koja zadovoljava zahtjeve Oeko-Tex® Standard 100, patent zatvarač, periva na 40°C.
Jezgra: pu poliretanska pjena 25 kg i memory vasco pjena debljine 2,5 cm
Tvrdoća: F1

VITTA
VRHUNSKA PROZRAČNOST I SVJEŽINA!

PERIVA NAVLAKA

ZATVARAČ

7 ZONA

REDOVITO OKRETATI

ANTIBAKTERIJSKA NAVLAKA

Madrac Vitta je visoko kvalitetan model madraca, izrađen u kombinaciji dviju vrsta pjene raspoređene u zonama koje madracu daju i anatomske karakteristike. Ako tražite madrac tvrđih karakteristika, a u isto vrijeme i velike udobnosti, onda je madrac VITTA pravi izbor za Vas. Pažljivo biranim materijalima te formiranjem površinskih profila dobivena je kombinacija koja na optimalan način podupire kralježnicu tjekom spavanja.

Visina madraca: 22cm
Navlaka: antibakterijska dvoslojna tkanina, prošivena PES vatom, razdvojiva na dvije plohe
Sastav tkanine: 275 gr/m2, u sastavu 41% viskoza i 59% pes, meka na dodir i udobna kod spavanja.
Jezgra: 7 zonska posebno profilirana HR pjena gustoće 35 kg/m3, tvrdoće 36 N (gore i dolje), sredina PU pjena 28 kg/m3, zračne komore kojima se postiže izuzetna prozračnost madraca

Na bočnim stranama madraca ušiven je prozračan 3-mesh umetak koji dodatno pridonosi prozračnosti ovoga madraca.

LUX

PERIVA NAVLAKA

ZATVARAČ

SGN MATIC

REDOVITO OKRETATI

Madrac LUX je izuzetno kvalitetan i udoban madrac čiju jezgru čini ravna ploča od HR pjene koja zahvaljujući svojoj „točkastoj“ elastičnosti osigurava jedan od osnovnih karakteristika kvalitetnih madraca, a to je površinska mekoća i udobnost. Madrac je pogodan za opremanje soba za mlade kao i za turističke objekte kod klijenata koji daju prednost madracima od pjene.

Visina madraca: 16cm
Navlaka: antibakterijska dvoslojna tkanina koja zadovoljava zahtjeve Oeko-Tex® Standard 100 prošivena PES vatom i reteksom. Navlaka je s četverostranim zatvaračem razdvojiva na dvije plohe i periva na 40°C.
Sastav tkanine: 275 gr/m2, 100% PES
Jezgra: HR pjena 30 kg/m3, tvrdoće 36 N
Tvrdoća: F1

MINI BONEL
IDEALAN ZA OPREMANJE HOTELA

REDOVITO OKRETATI

S

BONELL JEZGRA

ANTIBAKTERIJSKA NAVLAKA

MINI BONEL ima u svojoj osnovi klasičnu bonell opružnu jezgru na kojoj su obostrano postavljene obloge od tvrdog filca. Kako bi madrac dobio na udobnosti, na jezgre od filca postavljene su ploče od poliuretanske pjene 25 kg/m3, kao i okomice na bočnim stranama. Zbog navedenih kvaliteta, madrac je posebno udoban te se tijekom njegova korištenja apsolutno ne osjeti oblik opruga. Madrac se često koristi za primjenu u hotelskim i ostalim smještajnim objektima.

Visina madraca: 20 cm
Navlaka: jacquard tkanina koja zadovoljava zahtjeve Oeko-Tex® Standarda 100, prošivena silikoniziranim PES vlaknima.
Sastav tkanine: 120 gr/m2, 35% polipropilen, 65% poliester
Jezgra: Bonell opružna jezgra izrađena od čelične žice promjera 2,2 mm
Obloga: plohe od filca
Tvrdoća: F2 tvrđi

EURO BONEL
ZA VAŠ MIRAN SAN KOD KUĆE I NA ODMORU

BONELL JEZGRA

PERIVA NAVLAKA

ZATVARAČ

REDOVITO OKRETATI

ANTIBAKTERIJSKA NAVLAKA

Euro bonel je madrac koji u svojoj osnovi ima opružnu Bonell jezgru koja je dodatno pojačana trakama od poliuretanske PU pjene. Zahvaljujući navedenim trakama, bonell jezgra „amortizira“ te je ovaj madrac pogodan za podnošenje većih opterećenja i težina. Madrac se često koristi za opremanje u hotelskim i ostalim smještajnim kapacitetima, ali zbog svoje udobnosti i čvrstoće sve veći broj korisnika primjenjuje ga za svakodnevno spavanje u vlastitom domu.

Visina madraca: 20cm
Navlaka: na dodir ugodna pletivo tkanina, zadovoljava zahtjeve Oeko-Tex® Standarda 100, prošivena silikoniziranom PES vatom i zaštićena triko tkaninom. Navlaka je s četverostranim zatvaračem, razdvojiva na dvije plohe i periva na 40°C, što je dodatna prednost za održavanje u turističkim objektima. Jezgra madraca obučena je u triko navlaku.
Sastav tkanine: 180 gr/m2, 100% poliester.
Tvrdoća: F2 tvrđi

EURO BONEL PLUS

ZATVARAČ

PERIVA NAVLAKA

REDOVITO OKRETATI

BONELL JEZGRA

ANTIBAKTERIJSKA JEGRA

Jezgra madraca EURO BONEL PLUS je izrađena od bonel opruga dodatno pojačanih trakama od PU pjene, što ovaj madrac svrstava u kategoriju madraca velike nosivosti. U jezgru madraca ugrađen je još jedan prirodni materijal – lateksirani kokos koji se nalazi između dva sloja poliuretanske PU pjene. Kako bi se dobila bolja elastičnost i trajnost kokos plohe, vlakna su prije komprimiranja podvrgnuta postupku lateksiranja . Zbog takvih karakteristika naročito je pogodan za osobe koje imaju problema sa zglobovima i kralježnicom. Radi bolje prozračnosti na rubove madraca ušivena je 3-mesh traka koja dodatno pridonosi prozračnosti ovoga madraca.

Visina madraca: 22 cm
Navlaka: antibakterijska koži ugodna tkanina koja zadovoljava zahtjeve Oeko-Tex® Standarda 100, prošivena silikoniziranim PES vlaknima, zaštićena triko tkaninom. Navlaka je s četverostranim patent zatvaračem, razdvojiva na dvije plohe i periva na 40°C
Sastav tkanine: 275 gr/m2, 100% PES
Jezgra: bonell opružna jezgra izrađena od čelične žice promjera 2,2 mm u madracima do 100 cm širine, te žica promjera 2,4 mm u madracima preko 100 cm širine
Obloga: Plohe od lateksiranog kokosa
Tvrdoća: F2 tvrđi

BONEL ORTOPEDSKI
MEDICINSKI MADRAC, VISOKI MODEL MADRACA

BONELLI JEZGRA

S

7 ZONA

PERIVA NAVLAKA

ZATVARAČ

REDOVITO OKRETATI

ANTIBAKTERIJSKA NAVLAKA

Osnovni model medicinskog madraca od bonell opružne jezgre ima u jednom madracu dvije vrste tvrdoće. Pravilnim rasporedom bonell opruga i pojačanja od PU poliuretanske pjene, omogućeno je neovisno prilagođavanje madraca korisniku te na taj način madrac kvalitetno podržava tijelo kod svakog položaja spavanja. Na jednoj strani madraca postavljena je anatomski oblikovana reljefna pjena koja ima ergonomski učinak tako da se već nakon kratkog vremena korištenja već osjete poboljšanja kod osoba koje imaju problema s kralježnicom.

Visina madraca: 25cm
Navlaka: antibakterijska tkanina s velikim postotkom viskoze koja pridonosi mekoći, zadovoljava zahtjeve Oeko-Tex® Standarda 100, prošivena PES vatom, zaštićena triko pletivom. Navlaka je s četverostranim zatvaračem, razdvojiva na dvije plohe i periva na 40°C.
Sastav tkanine: 275 gr/m2, 41% viskoza, 61% pes.
Jezgra: bonell opružna jezgra izrađena od čelične žice promjera 2,2 mm u madracima do 100 cm širine i 2,4 mm u madracima preko 100 cm širine.
Obloga: plohe od tvrdog filca 700 gr, Ploče od PU poliuretanske pjene, debljine 2,5 cm obostrano, ergonomska pjena visine 5 cm, anatomska jednostrano.
Tvrdoća: F2

ELLA

REDOVITO OKRETATI

SNG MATIC

ĐEPIČASTA JEZGRA

ANTIBAKTERIJSKA JEZGRA

ELLA je madrac s džepičastom opružnom jezgrom. Ovakva vrsta jezgre ima prednost u odnosu na druge žičane jezgre zbog toga što svaka opruga neovisno reagira na pritisak tijela, tj. jezgra se udubi samo na mjestima pritiska . Kod ove vrste madraca visokokvalitetne opruge ušivaju se pojedinačno u džepove i onda povezuju u jednu zajedničku cjelinu. Ovakvim načinom rasporeda jezgri oslobađa se napetost tijela pri ležanju te se tijelo odmara u pravilnijem položaju. ELLA je madrac za kupce s visokim zahtjevima kojima je prioritet udobnost i trajnost madraca.
*Prema zahtjevu kupca madrac ELLA može se napraviti u visini od 30 cm - gornja ploha pojača se ergonomskom pjenom visine 5 cm te se jezgra zaštiti triko tkaninom i četverostranim patent zatvaračem.

Visina madraca: 23 cm
Navlaka: antibakterijska dvoslojna tkanina koja zadovoljava zahtjeve Oeko-Tex® Standarda 100, prošivena PES vatom
Sastav tkanine: 100% poliester
Jezgra: 5 zonska džepičasta opružna jezgra, izrađena od čeličnih žica promjera 1,8 mm
Obloga: tanko TNT platno i plohe od Pu pjene obostrano
Tvrdoća: F1/F2

Na bočnim stranama madraca ušiven je prozračna 3-MESH umetak koji dodatno osigurava najbolju moguću prozračnost madraca.

PANTERA
IZUZETNA UDOBNOST I GARANCIJA NA JEZGRU MADRACA 5 GODINA!

JEZGRA OD PJENE

7 ZONA

PERIVA NAVLAKA

REDOVITO OKRETATI

ZATVARAČ

ANTIBAKTERIJSKA NAVLAKA

PANTERA je madrac za novo stoljeće. Posebnim i pažljivo planiranim načinom profiliranja ovoga madraca postignuta je njegova maksimalna udobnost i kvaliteta te su istaknute sve najbolje karakteristike i prednosti materijala od kojega je izrađen. Zbog svojih otvorenih jedinica omogućen je protok zraka te se madrac od ove jezgre odlikuje visokim higijenskim karakteristikama. Garancija jezgre je 5 godina od kupnje i početka korištenja. Ovaj madrac je novina na tržištu i njegovo vrijeme tek dolazi jer je potreban vremenski razmak kako bi korisnici prepoznali njegove kvalitete. Posebna vrsta Pu pjene od koje je izrađen “pamti” oblik tijela nakon prvobitnog ulegnuća i vraća se da bi se točno formirala prema njemu. Na taj način težina tijela se ravnomjerno rasporedi, a pritisak na tijelo se reducira što odlično poboljšava cirkulaciju i smanjuje pritisak na kralježnicu.

Visina madraca: 21cm
Navlaka: dvoslojna tkanina prošivena PES vatom, meka na dodir, s velikom postotkom viskoznih vlakana. Jezgra je obučena u triko navlaku.
Sastav tkanine: 380 gr/m2, 36% viskoza, 64% PES.
Jezgra: 7 zonska profilirana Pu poliuretanska pjena 52 kg/m3, tvrdoće 140 N
Tvrdoća: F1

Navlaka sa četverostranim zatvaračem, razdvojiva na dvije plohe, periva na 40°C. Na bočnim stranama madraca ušiven je prozračan 3-MESH umetak koji dodatno osigurava najbolju moguću prozračnost madraca.

DJEČJI madraci

Vaše dijete zaslužuje najbolje pa smo Vam zato ponudili nekoliko vrsta dječjih madraca. BABY SAN je madrac od PU pjene u veselom dječjem uzorku, navlaka od 100% pamuka, visina madraca 12 cm. MADRAC BABY PVC ima jednu stranu od nepromočivog platna, a druga strana je meka, bijela pletenina na kojoj će se vaše dijete osjećati udobno. Madrac BABY MEMORY napravljen je u kombinaciju PU pjene i memorijske pjene visine 2 cm s jedne strane kako bi vaše dijete spavalo „kao na oblacima“. Ukupna visina 15 cm. Madrac BABY BONELL u svojem sastavu ima opružnu bonell jezgru i navlaku u veselom dječjem uzorku, ukupna visina 15 cm.

Standardne dimenzije madraca: 120x60 | 125x60 | 135x65 | 140x70
Nadmadraci:
Nadmadraci se koriste kada nismo zadovoljni površinskom mekoćom našega madraca ili kada želimo povećati nivo udobnosti tijekom spavanja, kao i kod korištenja sjedećih ležaja za spavanje. Nadmadrac od PU pjene velike elastičnosti visine 5 cm, kvaliteta pjene 28 kg/m3, navlaka s četverostranim zatvaračem razdvojiva na dvije plohe, periva na 40°C.
Visina nadmadraca: 7 cm
Nadmadrac VA od visco-elastične pjene, visine 5 cm, gustoće 50 kg/m3, tvrdoća 20 N, navlaka s četverostranimpatent zatvaračem, razdvojiva na dvije plohe, periva na 40°C.

BOXSPRING krevet split
LINIJA KREVETA ZA TURISTIČKE OBJEKTE!

Izuzetan komfor koji će vaš odmor učiniti još ugodnijim.
Nova linija boxspring kreveta nastala je na temelju prikupljenih sugestija kupaca naših madraca te smo tako napravili kvalitetan krevet koji može biti samostalan ležaj, a moguće je da u kompletu sadrži i još jedan madrac. To rezultira izvrsnim ležajem koji će zadovoljiti i najzahtjevnije kupce.
Na stabilnom i čvrstom okviru s 4-navojnom bonell opružnom jezgrom nalazi se dodatni madrac koji možete sami birati iz naše bogate ponude madraca po Vašim željama i potrebama.
Ovakvom kombinacijom dobili smo odličan spoj elemenata koji garantira izvrsnu podršku za tijelo i opušteno spavanje.
Krevet je tapaciran dekorativnom tkaninom pa se lako može prilagoditi raznim stilovima namještaja. Zbog svoje fukcionalnosti i lakoće pri održavanju, pravi je izbor za opremanje turističkih objekata.
Krevet se radi u standardnim dimenzijama do 100 cm širine i dužine po želji kupca, a postoji i mogućnost spajanja dvaju kreveta u bračni pomoću spojnica.
Visina boxspring kreveta bez madraca sa standardnim nožicama 35 cm.

HOTELSKI POMOĆNI LEŽAJ

BOX KREVET

FOTELJA RELAX

HOTELSKI POMOćNI LEŽAJ

OSTALO u ponudi

5 ZONA

7 ZONA

PERIVA NAVLAKA

BONELL JEZGRA

ĐEPIČASTA JEZGRA

REDOVITO OKRETATI

JEZGRA OD PJENE

S


SNG MATIC


MEMORY VASCO PJENA

ZATVARAČ

ANTIBAKTERIJSKA NAVLAKA

MEMORIJSKI JASTUCI, STANDARDNI JASTUCI:
60*80 ( punjeni PES vatom/PU pahuljice)

TIP MADRACA:
Oznaka F1 kod madraca odgovara osobama prosječne tjelesne težine, a za osobe čija je tjelesna težina veća od 100 kg preporuča se madrac veće tvrdoće F2 izvedbe.

OKRETANJE MADRACA:
Madrac je potrebno redovito okretati kako bi se osiguralo bolje prozračivanje. Nužno je, pogotovo kod kvalitetnijih madraca, da okretanje obavljaju dvije osobe te da se ne koriste rukohvati našiveni na bočnim stranama jer oni služe samo za konačno namještanje madraca.

NAUTICA PAVIĆ

Linija madraca za sve vrste brodova. Kako bismo udovoljili sve većem broju zahtjeva korisnika koji za kvalitetan odmor imaju potrebu za izradom madraca po mjeri koji se uklapa u njihovo plovilo, u ponudu smo uvrstili i izradu madraca i ležajeva za spavanje u Vašem morskom ljubimcu. Zbog specifičnosti svakoga plovila, narudžbi upravo takve vrste ležajeva pristupamo s posebnom pažnjom i ozbiljnošću kako bismo napravili najbolje za Vas te vam omogućili zdravo i udobno spavanje u najmanjem prostoru vašeg plovila. Kod izrade ležajeva za plovila koristimo posebne vrste CMHR spužve ili termoaktivne pjene. Materijali za navlake su vodootporni kako bi i u morskim uvjetima ležaj ostao suh i prikladan za korištenje. Obratite nam se s povjerenjem! Odmor će biti još udobniji uz madrace iz nove linije NAUTICA PAVIĆ.

izrada madraca
i ležajeva za spavanje
pristupamo s posebnom
pažnjom i ozbiljnošću
koristimo posebne vrste
CMHR spužve
Materijali za navlake
su vodootporni

NOVOST U PONUDI

MADRAC KING
za luxuzne hotele i apartmane s 5 zvijezdica

NAMJENJEN DA IZDRŽI VELIKA OPTEREĆNJA

ZA EKSKLUZIVNE UGOSTITELJSKE OBJEKTE